Για Συνεργάτες

Mattheou Financial Services είναι γραφείο Χρηματοοικονομικών Συμβούλων και Δικηγόρων με εξειδίκευση στη ρύθμιση και απαλλαγή τραπεζικών οφειλών και οφειλών προς το Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία, υπερχρεωμένων φυσικών και νομικών προσώπων.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με:

  • Λογιστές
  • Δικηγόρους
  • Ασφαλιστικούς Συμβούλους-Πράκτορες
  • Μεσίτες

Ώστε να βοηθήσουμε κάθε πελάτη σας, είτε είναι φυσικό πρόσωπο, είτε είναι Εταιρεία/Νομικό Πρόσωπο με το ζήτημα της υπερχρέωσης και των ληξιπρόθεσμων οφειλών και προς Τράπεζες/Fund/Servicers και προς Δημόσιο/ΑΑΔΕ και προς ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ.

 

Ποια είναι το πρώτα 3 καθήκοντά μας απέναντι στους πελάτες σας;

  1. Η σωστή καθοδήγηση για το ποια υπηρεσία είναι κατάλληλη για τον πελάτη σας. Για παράδειγμα, δεν εφαρμόζεται οριζόντια ο Πτωχευτικός Νόμος σε όλους, παρότι είναι ο κατεξοχήν νόμος απαλλαγής από όλα τα χρέη.
  2. Η επιμελής και προσεκτική εργασία πάνω σε κάθε υπηρεσία. Δεν έχουμε χάσει ποτέ κάποια αίτηση από λάθος έγγραφο ή παράλειψη αυτού, ή δεν έχουμε χάσει ποτέ προθεσμία σε κάποιο στάδιο. Επίσης, μπορείτε να δείτε αποτελέσματα πραγματικών υποθέσεων.
  3. Η σωστή ενημέρωση και προς τον Επαγγελματία και προς τον πελάτη. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ενημερώνουμε σωστά και πλήρως και τον επαγγελματία και τον οφειλέτη.

Ποια είναι η διαδικασία;

  1. Επικοινωνούμε πρώτα ώστε να συζητήσουμε, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε.
  2. Στη συνέχεια, όταν επιθυμείτε να εξυπηρετήσουμε κάποιο πελάτη/οφειλέτη, είτε φυσικό πρόσωπο, είτε νομικό πρόσωπο, κάνουμε κάποιες ερωτήσεις ώστε να διαπιστώσουμε ποια υπηρεσία είναι κατάλληλη για εκείνον, όπως: Εξωδικαστικός ΜηχανισμόςΠτωχευτικός ΝόμοςΒεβαίωση Ευάλωτου ΟφειλέτηΔιαπραγμάτευση με τον πιστωτή, λύσεις σε ζητήματα αποφάσεων του Νόμου Κατσέλη και άλλες. Η συζήτηση αυτή είναι στην επιλογή σας αν θα γίνει μέσω εσάς ή το γραφείο μας θα επικοινωνήσει κατευθείαν με τον οφειλέτη.
  3. Στη συνέχεια, μας αποστέλλετε τα κατάλληλα στοιχεία-δικαιολογητικά ώστε να ξεκινήσουμε την κατάλληλη υπηρεσία.

Επισημαίνουμε ότι το γραφείο μας εξειδικεύεται στη Ρύθμιση των Οφειλών σε οποιοδήποτε σημείο έχουν φτάσει οι οφειλές, ακόμα και στην Διαταγή Πληρωμής ή και στον Πλειστηριασμό. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούμε και ένδικα μέσα ώστε να κερδίσουμε χρόνο αλλά και πίεση προς τους πιστωτές, όπως ανακοπές, ασφαλιστικά μέτρα και άλλα.

Προτείνουμε να διαβάσετε περισσότερα για κάθε υπηρεσία, οι οποίες αφορούν “Για Ιδιωτές” και Για Επιχειρήσεις/Εταιρείες/Νομικά Πρόσωπα, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα για την εξειδίκευση του γραφείου μας σε όλα τα προγράμματα της Ρύθμισης και Απαλλαγής Οφειλών.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2585184 ή να μας αποστείλλετε email στο [email protected].

Scroll to Top