Εταιρεία

Πιστοποιημένοι, Έμπειροι Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι και Δικηγόροι.

Από τον Ιούνιο του 2006 που ιδρύθηκε η Εταιρεία μας, εξειδικευόμαστε στη ρύθμιση τραπεζικών χρεών ή στην ολική αποπληρωμή τους με ένα νέο δάνειο, το οποίο έχει καλύτερους όρους και βέβαια μετά το 2010, εξειδικευόμαστε στο Νόμο Κατσέλη έχοντας αναλάβει παραπάνω από 1000 αιτήσεις.

Το γραφείο μας με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, καθώς και με τις συνεργασίες που έχει πετύχει, δίνει λύσεις σε ό,τι αφορά σε θέματα υπερχρέωσης, ληξιπρόθεσμες οφειλές, γραπτές ή προφορικές ενοχλήσεις από τις τράπεζες, υψηλά επιτόκια, πανωτόκια, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και διαγραφή παλαιών εξοφλημένων δυσμενών.

Διαβάστε το άρθρο στην εφημερίδα Business Life του υπεύθυνου του γραφείου μας, κου Αλέξανδρου Ματθαίου, στην οικονομική εφημερίδα Ισοτιμία, σχετικά με τον υπερδανεισμό και τις τραπεζικές οφειλές (Απρίλιος 2007).

Στόχος και όραμα

Με εξειδίκευση στα τραπεζικά ζητήματα, στην αποπληρωμή τραπεζικών χρεών, στην ρύθμιση οφειλών, στην ρύθμιση δανείων και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά βοηθούμε τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ανάκαμψη του πολίτη. Σκοπός της επιχείρησης μας είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα των συναλλαγών σας με τα πιστωτικά ιδρύματα. Επιλέγουμε δύο παράλληλους δρόμους για να το πετύχουμε:

α) μέσω των πρωτοποριακών για τη χώρα μας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που αγγίζουν το ευρωπαϊκό επίπεδο
β) μέσω της αλλαγής της νοοτροπίας των ίδιων των πολιτών αλλά και των φορέων πιστώσεων πάνω στις χρηματικές συναλλαγές.

Επιδιώκουμε την εξυγίανση της χρηματικής ροής των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων καθώς και την επανένταξη τους στην ομαλή συνεργασία με τα πιστωτικά ιδρύματα. Όπως οι ίδιοι θα διαπιστώσετε, ένα πλήθος υπηρεσιών έρχεται να καλύψει ανάγκες πολιτών για την αποπληρωμή χρεών με δυσμενή στοιχεία ή/και υπερδανεισμό καθώς και διαγραφή εξοφλημένων δυσμενών από την Τειρεσίας.

Πολύ σημαντική είναι και η προσέγγιση μας στο θέμα της στέγης. Η αγορά ή ανέγερση στέγης. επαγγελματικής, βασικής ή εξοχικής κατοικίας που ακολουθείται από δανεισμό και προσημείωση, αντιμετωπίζεται με υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη βάσει του τραπεζικού μας συστήματος. Με συμβουλές και υπηρεσίες σας παρέχουμε τον κατάλληλο τρόπο λήψης στεγαστικού δανείου αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης του ως μέσο για την απόκτηση ενός από τα σημαντικότερα υλικά αγαθά.

Θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε από κοντά και να διαπιστώσετε την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών, που εδώ και πολλά χρόνια απολαμβάνουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι στα θέματα των τραπεζικών συναλλαγών και φυσικά όλοι οι πελάτες μας.

Γιατί υπερέχουμε;

Οι σημαντικότεροι λόγοι, για τους οποίους υπερέχει η Εταιρεία μας ώστε να κάνει κάποιον να μας επιλέξει, έναντι των άλλων, είναι οι εξής:

(α) Εξειδικευόμαστε στις ρυθμίσεις τραπεζικών χρεών από το 2006. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τραπεζική γνώση και εμπειρία πολλών ετών. Μπορούμε να συμβουλεύσουμε πώς να κινηθείτε με τις τράπεζες παράλληλα με τη διαδικασία, καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις των τραπεζών. Τα άλλα γραφεία, που διαφημίζονται, εξειδικεύονται στα χρέη μόνο από τότε που άρχισε η εφαρμογή του νόμου Κατσέλη.

(β) Έχουμε την πιο απλή διαδικασία, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποια λύση στο θέμα σας. Με ένα πεντάλεπτο τηλεφώνημα μπορούμε να δούμε καταρχήν αν μπορούμε να αναλάβουμε το θέμα σας και αν υπάρχει λύση.

(γ) Όλες τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις των τραπεζών τις αναλαμβάνει η Εταιρεία μας. Τα άλλα γραφεία δεν παρέχουν αυτήν την υπηρεσία.

(δ) Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ καλύτερες τιμές από τα άλλα γραφεία. Μία έρευνα αγοράς θα σας πείσει.

(ε) Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες για τις εκάστοτε ανάγκες της κάθε διαφορετικής περίπτωσης (δικηγόρους, λογιστές, οικονομικούς συμβούλους).

Τί αναλαμβάνει το γραφείο μας;

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υποθέσεις Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών, όπως:

Scroll to Top