Ισχύει μόνο για δάνεια κύριας κατοικίας και μόνο για όσους επλήγησαν από τον Κορονοϊό

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Πολύ εύκολα και χωρίς γραφειοκρατία!
Το πρόγραμμα πήρε παράταση μόνο ως τις 31-10-20! Παρακαλούμε καλέστε μας άμεσα!

Δημοσιέυτηκε η απόφαση για την Επιδότηση του Δημοσίου στη μηνιαία δόση, πολιτών που έχουν πληγεί από τον Κορονοιό! Το πρόγραμμα ονομάζεται και “πρόγραμμα Γέφυρα”

Το Δημόσιο επιδοτεί για 9 μήνες, τη μηνιαία δόση, στεγαστικά ή καταναλωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια, αρκεί να έχουν προσημείωση στην κύρια κατοικία μας, μόνο για όσους έχουν πληγεί από τον Κορονοϊό.

Τι μπορώ να κερδίσω:

(α) Επιδότηση του μεγαλύτερου μέρους της δόσης μας για 9 μήνες

Ανάλογα με το πόσο καθυστερημένα ήταν τα δάνειά μας στις 29-2-20, δίνεται και το ποσοστό της επιδότησης στη μηνιαία μας δόση, συγκεκριμένα:

Μήνες καθυστέρησης στις 29-2-20 1ο, 2ο και 3ο μήνα 4ο, 5ο και 6ο μήνα 7ο, 8ο και 9ο μήνα
< από 3 μήνες 90% 80% 70%
> από 3 μήνες 80% 70% 60%
καταγγελμένα 60% 50% 30%

(β) Αν έχουμε αναστολή δόσεων από την τράπεζα, η επιδότηση ξεκινάει μετά την αναστολή, δηλαδή όταν ξεκινάει και η δόση μας.

Πολλές τράπεζες έχουν χορηγήσει αναστολή δόσεων στους οφειλέτες ως και το Σεπτέμβρη του 2020 ή ως και Δεκέμβρη 2020 πχ. Συνεπώς, η επιδότηση δημοσίου θα ξεκινήσει όταν ξεκινήσει και η δόση μας.

(γ) Για όσα δάνεια είναι καθυστερημένα, γίνεται ρύθμιση.

Η τράπεζα υποχρεούται να προβεί σε ρύθμιση του δανείου και των ληξιπρόθεσμων δόσεων, προκειμένου να ενταχθείτε στο πρόγραμμα.

(δ) Επιδοτεί όσους επλήγησαν από τον Κορονοϊό, όχι μόνο στενά όσους πήραν το επίδομα του Κορονοϊού, αλλά θέτει και προϋποθέσεις μείωσης του εισοδήματος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις ένταξης και η Δέσμευση που έχω;

Οι προϋποθέσεις ένταξης και η δέσμευση που έχετε, διαφέρουν ανάλογα με το πόσο καθυστερημένο ήταν το δάνειό μας στις 29-2-20. Όσο λιγότερο καθυστερημένο ήταν, τόσο καλύτερες προϋποθέσεις και μικρότερες δεσμεύσεις έχετε. Παρακαλούμε καλέστε μας ώστε να σας ενημερώσουμε για αυτές.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ στο πρόγραμμα Γέφυρα

Πολύ εύκολα και χωρίς γραφειοκρατία!

Μπορούμε να κάνουμε την αίτηση μόνο ως τις 31-20-20! Παρακαλούμε καλέστε μας άμεσα!