Περιπτώσεις Πελατών

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε CEPAL και Εφορία/ ΑΑΔΕ με πολύ καλά κουρέματα χρέους

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε CEPAL και σε Εφορία/ΑΑΔΕ, εκπονείται η Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει: Σε όλες τις οφειλές προς CEPAL, κούρεμα από 13,63% ως και 80% και αποπληρωμή ως 396 δόσεις. Στην Εφορία/ΑΑΔΕ ρύθμιση σε 38 δόσεις, με μηνιαία δόση 50,72 ευρώ λόγω του μικρού ύψους της οφειλής. Διαβάστε περισσότερα …

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε CEPAL και Εφορία/ ΑΑΔΕ με πολύ καλά κουρέματα χρέους Read More »

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε DOVALUE, CEPAL, QQUANT, INTRUM και Εφορία

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε DOVALUE, CEPAL, QQUANT, INTRUM και σε Εφορία/ΑΑΔΕ, εκπονείται η Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει: Σε όλες τις οφειλές προς DOVALUE, CEPAL, QQUANT και INTRUM κούρεμα 80,00% και αποπληρωμή ως 336 δόσεις! Εξαίρεση το στεγαστικό δάνειο στη CEPAL που έγινε 30% κούρεμα. Στην Εφορία/ΑΑΔΕ κούρεμα 29,01% και ρύθμιση …

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε DOVALUE, CEPAL, QQUANT, INTRUM και Εφορία Read More »

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ που ανέρχονται 38.481,54 ευρώ, εκπονείται η Σύμβαση η οποία περιλαμβάνει:  Κούρεμα 28% επί του συνόλου της οφειλής Αποπληρωμή σε 240 δόσεις, με μηνιαία δόση μόλις 77,60 ευρώ για τον πρώτο χρόνο Διαβάστε περισσότερα στην συμβάση και δώστε έμφαση στην σελίδα 1.

Νέα Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με πολύ καλά κουρέματα χρέους

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Veraltis, Dovalue, Intrum, APS, εκπονείται η Σύμβαση η οποία περιλαμβάνει: Σε όλες τις οφειλές κούρεμα 80%. Αποπληρωμή από 148 ως 240 δόσεις. Διαβάστε περισσότερα στην συμβάση και δώστε έμφαση στις σελίδες 7-8.

Ειδική περίπτωση: Άνεργη, διαζευγμένη με 2 παιδιά, το ένα με πρόβλημα υγείας, χωρίς περιουσιακά στοιχεία.

Η κυρία Β.Γ. από το Παγκράτι είναι άνεργη εδώ και 18 μήνες περίπου και έχει δύο παιδιά στο σχολείο, το ένα μάλιστα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Έγγαμος, άνεργη, χωρίς περιουσιακά στοιχεία

Η κυρία Μ.Σ. από το Καματερό, είναι έγγαμος και δεν εργάζεται. Ο σύζυγός της εργάζεται με μηνιαίο εισόδημα 1200€ και έχουν 2 παιδιά. Διαμένουν στο σπίτι του συζύγου. Η ίδια δεν έχει καθόλου περιουσιακά στοιχεία. Τα χρεή της είναι σύνολο 20.000€.

Άγαμος, εργαζόμενος, χωρίς περιουσιακά στοιχεία

Ο κύριος Κ.Ν. από την Αθήνα, είναι στρατιωτικός, άγαμος και είναι φιλοξενούμενος από τους γονείς του. Ο μηνιαίος του μισθός δεν ξεπερνάει τα 900€ και τα χρέη του είναι περίπου 90.000€. Δεν έχει καθόλου ακίνητα.

Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο

Μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020), πραγματοποιήθηκε Νέα Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με πολύ καλά κουρέματα χρέους! Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές και σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο, εκπονείται η Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει: Στην Intrum και στην Dovalue, εκτός από 3 δάνεια, σε όλα τα υπόλοιπα κούρεμα από 24% εώς 80%και ρύθμιση σε 420 δόσεις. …

Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο Read More »

Scroll to Top