Πραγματικές Περιπτώσεις Οφειλετών

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πραγματικές δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών που διαχειρίστηκε το γραφείο μας με ιδιαίτερη επιτυχία!

Πως θα διαβάσετε μία απόφαση:

  • Στις πρώτες σελίδες των αποφάσεων ο δικαστής συνήθως αναφέρεται στη συζήτηση που έγινε στο δικαστήριο και στο σκεπτικό που αναπτύσσει προκειμένου να απορρίψει τις ενστάσεις των τραπεζών και να κάνει δεκτή την αίτηση του οφειλέτη.
  • Στη μέση της απόφασης παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση του οφειλέτη.
  • Στις σελίδες πριν την τελευταία ορίζει αναλυτικά το πως πρέπει να γίνει η ρύθμιση βάσει των παραπάνω.
  • Στην τελευταία σελίδα συνοψίζει σε λίγες γραμμές το πλάνο αποπληρωμής από το οποίο προκύπτει και το κούρεμα.

Σύμβαση Αναδιάρθρωσης σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Εφορία και ΕΦΚΑ

Τέταρτη περίπτωση, φυσικό πρόσωπο, με οφειλές σε Εφορία και ΕΦΚΑ. Επετεύχθη Σύμβαση Αναδιάρθωσης. Το κούρεμα στην Εφορία είναι 77%. Το κούρεμα στον ΕΦΚΑ είναι 36%. Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στην σελίδα 5.

Σύμβαση Αναδιάρθρωσης σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές και σε Τράπεζες/fund, Δημόσιο και ΑΑΔΕ

Ακόμα μία περίπτωση φυσικού προσώπου με οφειλές και σε Τράπεζες/fund, Δημόσιο και ΑΑΔΕ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

  • Οι Τράπεζες/Fund, εκτός από 2 δάνεια στα οποία δεν έκαναν κούρεμα, σε όλα τα υπόλοιπα έκαναν από 64,27% ως και 80% κούρεμα!
  • Οι Τράπεζες/Fund έκαναν καλύτερο επιτόκιο 6,30% στα προσημειούχα δάνεια και 6,80% στα μη προσημειούχα δάνεια.
  • Επετεύχθη αποπληρωμή από 24 ως 240 μήνες σε Τράπεζες/Fund.

Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στις σελίδες 6-7 (Τράπεζες/Fund και Δημόσιο), και στις σελίδες 13 (δόσεις Τράπεζες/Fund), 31 (δόσεις ΑΑΔΕ).

Δικαστική Απόφαση 2015/39

Αυτή η απόφαση είναι αρκετά καλή αν και δεν εμπεριέχει κούρεμα χρέους. Ο αιτών είναι νέος, ιδιωτικός υπάλληλος χωρίς οικογένεια. Δέχεται την προστασία της πρώτης κατοικίας του, της οποίας όμως η αντικειμενική αξία είναι αρκετά μεγαλύτερη από τις οφειλές του. Όλα του τα χρέη είναι καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες που σημαίνει ότι το επιτόκιό τους ανέρχεται από 12,5% ως 18,5%! Το συνολικό ποσό είναι 45.500€. Με αυτήν την απόφαση τα πρώτα 9.000€ γίνονται εντελώς άτοκα και τα υπόλοιπα 36.500€ γίνονται με περίπου 2% επιτόκιο! Η δόση θα είναι μόλις 150€ το μήνα!

Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Fund περίπου 90.000 ευρώ και μία μικρή οφειλή στον ΕΦΚΑ

Επιτυγχάνεται κούρεμα, μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020) από 56% ως 74% στα Fund και 41% στον ΕΦΚΑ! Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση. Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στις σελίδες 7-8.

Διμερής Σύμβαση Αναδιάρθρωσης σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία

Η δεύτερη περίπτωση, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία. Επετεύχθη Διμερής Σύμβαση Αναδιάρθρωσης. Το κούρεμα στον ΕΦΚΑ 26% και στην Εφορία 81%. Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στην σελίδα 7.

Διμερής Σύμβαση Αναδιάρθωσης μεταξύ φυσικού προσώπου και ΑΑΔΕ

Επιτυγχάνεται 27,8% κούρεμα μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020)! Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στις σελίδες 3-4.

Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο

Μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020), πραγματοποιήθηκε Νέα Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με πολύ καλά κουρέματα χρέους! Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές και σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο, εκπονείται η Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει:

  • Στην Intrum και στην Dovalue, εκτός από 3 δάνεια, σε όλα τα υπόλοιπα κούρεμα από 24% εώς 80%και ρύθμιση σε 420 δόσεις.
  • την Εφορία/ΑΑΔΕ κούρεμα 78,36% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.
  • Στο ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ κούρεμα 35,72% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στις σελίδες 6-7.

Πολυμερής Σύμβαση Αναδιάρθρωσης σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές κυρίως σε Τράπεζες / fund

Περίπτωση φυσικού προσώπου με οφειλές κυρίως σε Τράπεζες / fund. Επιτυγχάνουμε πολυμερής σύμβαση αναδιάρθωσης με κουρέματα από 54% ως 80%! Στην Εφορία αν και πολύ μικρή οφειλή, επιτυγχάνεται κούρεμα 72%. Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε προσοχή στις σελίδες 7-8.

Έγγαμος, εργαζόμενος, μόνο με πρώτη κατοικία.

Ο κύριος Γ.Γ από το Περιστέρι, είναι μισθωτός με εισόδημα περίπου 900€ μήνα και αργεί πολύ να πληρωθεί από την εργασία του. Η σύζυγός του δεν εργάζεται. Έχουν δύο παιδιά. Υπάρχει στεγαστικό δάνειο ύψους περίπου 100.000€ στην πρώτη του κατοικία με εμπορική αξία 70.000€ και άλλα δάνεια-κάρτες περίπου 15.000€. Τώρα οι συνολικές μηνιαίες καταβολές φτάνουν στα 640€ το μήνα.

Βάσει του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, γίνεται διαγραφή μέρους του στεγαστικού του δανείου και απομένει να πληρώσει το 85% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, δηλαδή 59.500€, το οποίο αποπληρώνεται σε 20 έτη με επιτόκιο στεγαστικού δανείου και δόση 330€ το μήνα. Εξαιτίας των ειδικών περιστάσεων απαλλάσσεται τελείως από τα καταναλωτικά του χρέη.

Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο

Μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020), πραγματοποιήθηκε Νέα Πολυμερής Σύμβαση σε φυσικό πρόσωπο με πολύ καλά κουρέματα χρέους! Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές και σε Servicers/Funds και σε Δημόσιο, εκπονείται η Σύμβαση, η οποία περιλαμβάνει:

  •  Στην Intrum κούρεμα 80% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.
  • Στην Εφορία/ΑΑΔΕ κούρεμα 79,06% και ρύθμιση σε 132 δόσεις.
  • Στο ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ κούρεμα 22,67% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στις σελίδες 5-6.

Πολυμερής Σύμβαση Αναδιάρθρωσης σε ατομική επιχείρηση με οφειλές σε Τράπεζες/fund, Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία

Η πρώτη περίπτωση, ατομική επιχείρηση με οφειλές σε Τράπεζες/fund, Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία. Επετεύχθη Πολυμερής Σύμβαση Αναδιάρθρωσης. Το κούρεμα προς τις Τράπεζες/fund κυμαίνεται από 13% ως 80%. Το κούρεμα στον ΕΦΚΑ 26% και στην Εφορία 84%. Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε προσοχή στις σελίδες 7-8.

Ειδική περίπτωση: Άνεργη, διαζευγμένη με 2 παιδιά, το ένα με πρόβλημα υγείας, χωρίς περιουσιακά στοιχεία.

Η κυρία Β.Γ. από το Παγκράτι είναι άνεργη εδώ και 18 μήνες περίπου και έχει δύο παιδιά στο σχολείο, το ένα μάλιστα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Συντηρείται από τους γονείς της, οι οποίοι βοηθούν στα έξοδα διαβίωσης. Δεν έχει καθόλου περιουσιακά στοιχεία και οι οφειλές τις φτάνουν τις 40.000€

Με το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά γίνεται ολοσχερή διαγραφή των χρεών της βάσει του άρθρου 8 παράγραφος 5, περί ύπαρξης σοβαρών δυσμενών περιστάσεων.

Νέα Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με πολύ καλά κουρέματα χρέους

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, εκπονούνται οι Συμβάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Στην Εφορία/ΑΑΔΕ κούρεμα 60,96% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.
  • Στον ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ κούρεμα 21,44% και ρύθμιση σε 240 δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα στην συμβάση ΑΑΔΕ και δώστε έμφαση στην σελίδα 4. Επίσης, στην σύμβαση ΕΦΚΑ και δώστε έμφαση στην σελίδα 1.

Σύμβαση με τον ΕΦΚΑ και την ΑΑΔΕ

Επιτυγχάνουμε μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν.4738/2020) σε Ελεύθερο Επαγγελματία (ατομική επιχείρηση) κούρεμα στον ΕΦΚΑ κατά 50.852,79 ευρώ, σε ποσοστό 49,8% και στην ΑΑΔΕ 20.474,81 ευρώ, σε ποσοστό 86%! Διαβάστε περισσότερα στην σύμβαση, δώστε έμφαση στην σελίδα 6.

Ρύθμιση μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού σε φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ

Πιο συγκεκριμένα, σε οφειλέτη, φυσικό πρόσωπο με οφειλές σε ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ που ανέρχονται 38.481,54 ευρώ, εκπονείται η Σύμβαση η οποία περιλαμβάνει:

  •  Κούρεμα 28% επί του συνόλου της οφειλής
  • Αποπληρωμή σε 240 δόσεις, με μηνιαία δόση μόλις 77,60 ευρώ για τον πρώτο χρόνο

Διαβάστε περισσότερα στην συμβάση και δώστε έμφαση στην σελίδα 1.

Scroll to Top