Νέα, ανακοινώσεις & αρθρογραφία

Βρείτε αναλύσεις, στατιστικά, ειδήσεις και συμβουλές για τον τρόπο που το υπερχρεωμένο νοικοκυριό σας μπορεί να αντιμετωπίσει τις οικονομικές προκλήσεις. Θα εξετάσουμε θέματα όπως διαχείριση χρεών, προϋπολογισμό, εξοικονόμηση, επενδύσεις και πολλά άλλα που σχετίζονται με την οικονομική σας ευημερία. Τα οικονομικά θέματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, και γι’ αυτό επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες και συμβουλές που αφορούν τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν χρηματοοικονομικές δυσκολίες.

Γιατί χρειάζομαι το γραφείο σας για τον Κώδικα Δεοντολογίας; Δεν μπορώ να κάνω τη διαδικασία μόνος μου κατευθείαν με την τράπεζα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Νόμου Κατσέλη έναντι του Κώδικα Δεοντολογίας; Σε τι με βοηθάει το γραφείο σας βάσει της Διαδικασίας του Κώδικα; Απαντάμε στις ερωτήσεις σας.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Νοικοκύρης με δύο παιδιά, και σύζυγο με 74% αναπηρία έχασε αρχικά τη δουλειά του το 2018 και τέσσερα χρόνια αργότερα αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί για οφειλές δανείου ύψους 56.000 ευρώ που πήρε για να πληρώσει θεραπείες της γυναίκας του.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Με εγκύκλιό της, η ΑΑΔΕ επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη δυνατότητα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που έχουν δικαστική απόφαση στο πλαίσιο του ν.3869/2010 (νόμος Κατσέλη) για ρύθμιση των χρεών τους, ώστε να διαγραφεί το υπόλοιπο της οφειλής.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Την απίστευτη ιστορία της με το «κόκκινο δάνειο» της περιέγραψε στην τηλεόραση του OPEN, η Αφρoδίτη Καραμανή. Η ίδια είχε πάρει ένα δάνειο με τον σύζυγό της πριν χρόνια ώστε να αγοράσουν κατοικία.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Πώς εκκαθαρίζονται ως το τέλος του έτους συνολικά 47.900 εκκρεμείς υποθέσεις του νόμου Κατσέλη. Τα Ειρηνοδικεία καλούνται να εκδώσουν 26.355 αποφάσεις. Πώς αποτιμάται σήμερα η λειτουργία του νόμου.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Η σωστή διάyνωση και ο ρόλος του χρηματοοικονομικού συμβούλου yια να ξεπεράσετε τους σκοπέλους στις υποχρεώσεις σας προς τις τράπεζες.

Πηγή: MFS / Mattheou Financial Services

Τα μυστικά για φθηνό δανεισμό, καλύτερους όρους και λύσεις για τον Τειρεσία. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ματθαίου, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, μιλά για τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες και μας εκμυστηρεύεται μικρά μυστικά, προκειμένου να βγουν από το αδιέξοδό τους αρκετά εκατομμύρια πολιτών

Πηγή: Ισοτιμία της Κυριακής

Scroll to Top